Silvio Berlusconi inca o plateste pe tanara marocana supranumita Ruby si alte presupuse prostituate pentru a pastra tacerea in legatura cu natura reala a petrecerilor sale bunga bunga, au declarat miercuri procurorii din Milano.

Berlusconi ar fi platit recent o petrecere organizata la aniversarea fetitei lui Ruby, al carei nume real este Karima El Mahroug. Cei 7.000 de euro platiti pentru petrecere fostei dansatoare este doar una dintre sumele de bani platite de fostul premier prin diverse persoane, afirma procurorii.
Berlusoni ar fi platit, de asemenea, o vacanta de noua zile in Maldive pentru doua persoane, estimata la 60.000-90.000 de euro, in timp ce Ruby cheltuieste sume mari de bani pe haine de firma, scrie MEDIAFAX.

Marti, politia a perchezitionat casa lui Ruby si pe cele ale altor 20 de tinere care au participat la petrecerile organizate la vila lui Berlusconi din apropiere de Milano, in cadrul unei anchete privind posibila mita platita de magnatul media pentru a le face pe acestea sa pastreze tacerea cu privire la natura sexuala reala a petrecerilor sale, au afirmat procurorii.

Toate femeile au un stil de viata disproportionat cu venitul lor declarat. Spre deosebire de Ruby, care a fost platita de diverse persoane, toate celelalte ar fi primit bani de la "trezorierul" de incredere al lui Berlusconi, Giuseppe Spinelli. Berlusconi a fost achitat in apel anul trecut in procesul Rubygate, judecatorii sustinand ca fostul premier nu stia ca tanara este minora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.