International5 Ianuarie 201510:36

Lectura de un minut

Un fost angajat al Revlon Inc, Alan Meyers, a dat in judecata compania de cosmetice, sustinand ca a fost concediat pentru ca este evreu si dupa ce a adus in discutie probleme de siguranta, pe care directorul executiv al firmei, Lorenzo Delpani, nu ar fi vrut sa le ia in calcul.

Intr-un proces intentat, marti, la tribunalul federal din Manhattan, Alan Meyers, fost director de cercetare la Revlon, sustine ca CEO-ul companiei, Lorenzo Delpani, l-a acuzat ca ridica false probleme de siguranta la laboratoarele recent achizitionate de firma de cosmetice, fapt care duce la o productie mai lenta, potrivit Reuters.

Meyers, care spune ca s-a alaturat companiei Revlon in 2010 si a fost concediat luna trecuta, sustine, de asemenea, ca Delpani a avut un comportament ostil fata de el, tipand frecvent la el in fata celorlalti directori si facand comentarii antisemite si antiamericane.

Prin acest proces, compania de cosmetice Revlon este acuzata de comportament vindicativ si discriminatoriu si i se cer daune, care nu au fost inca specificate. Reprezentantii Revlon au declarat ca procesul este lipsit complet de fundament, adaugand ca Meyers "a demonstrat, in mod repetat, erori de judecata si a esuat in a lucra la standardele ridicate pe care compania le cere angajatilor", scrie MEDIAFAX.

Meyers a spus ca multe dintre problemele de siguranta de care s-a plans au fost in urma achizitionarii companiei Colomer Group, in 2013, de catre Revlon. Acesta sustine ca era ingrijorat ca produsele folosite de Colomer nu indeplineau cerintele de siguranta, iar laboratoarele nu indeplineau standardele cerute de Revlon. De asemenea, Meyers spune ca Delpani il trata diferit fata de ceilalti membri ai echipei, pentru ca era evreu nascut in America, in timp ce cei mai multi angajati erau spanioli sau italieni.

Citeste si:
Procesul lui Donald Trump: Verdictul Senatului asteptat miercuri
Procesul lui Donald Trump:...

Revlon este o companie de cosmetice din Statele Unite ale Americii, infiintata in anul 1932.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.