Medicul din Sierra Leone bolnav de Ebola, care era tratat in Statele Unite, a decedat, a anuntat spitalul in care era internat barbatul.
"Anuntam cu regret ca cel de-al treilea pacient pe care l-am tratat pentru Ebola, doctorul Martin Salia, a decedat din cauza simptomelor foarte avansate ale bolii", a informat centrul medical, care anuntase duminica despre acest pacient ca "este foarte grav bolnav". "In pofida eforturilor eroice, boala era prea avansata pentru a-l salva", a subliniat spitalul, care va organiza o conferinta de presa in cursul zilei, scrie MEDIAFAX.

Medicul Martin Salia, rezident american si chirurg la Spitalul Connaught din Freetown, este primul cetatean din Sierra Leone bolnav de Ebola care a fost transferat in Statele Unite, unde au mai fost tratate noua cazuri de febra hemoragica. Centrul medical Nebraska, special echipat pentru a ingriji bolnavi de Ebola, a mai tratat deja doi pacienti infectati cu virusul febrei hemoragice, care au supravietuit. Potrivit spitalului, doctorul Salia avea insuficienta renala si respiratorie cand a sosit in Statele Unite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.