Un elev a deschis focul, vineri, intr-un liceu din apropierea orasului american Seattle, ranind cel putin sase persoane, dupa care s-a sinucis, relateaza presa americana.

Potrivit NBC, incidentul a avut loc in jurul orei locale 10.30, in cantina liceului din localitatea Marysville-Pilchuck, situata in apropiere de Seattle, in statul american Washington (nord-vest). Politia a confirmat, vineri, ca un elev a murit si presupune ca acesta a fost, de fapt, atacatorul.

"Atacatorul era un elev care studia la acest liceu. Confirmam ca un el a murit", a anuntat ofiterul de politie Robb Lamoureux, citat de postul de televiziune CNN, scrie MEDIAFAX.

Potrivit lui Lamoureux, autoritatile considera ca a existat un singur atacator, insa in urmatoarele ore nu vor divulga identitatea acestuia. In urma acestui incident, cel putin sase persoane au fost ranite, anunta publicatia The Seattle Times.

Postul de televiziune CNN a relatat ca patru persoane au fost transportate la spital. "Trei dintre acestea se afla in stare critica", a declarat un purtator de cuvant al spitalului din Marysville Pilchuck.

"Liceul din Marysville Pilchuck este in prezent inchis, din cauza situatiei de urgenta", a mentionat politia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.