Gruparea Stat Islamic (SI) a executat, in public, un cameraman irakian, pe fratele acestuia si alti doi civili intr-o localitate situata la nord de Bagdad.

Statul Islamic a executat, de asemenea, vineri in nordul tarii noua persoane pe care le suspecta care ar avea legaturi cu sunniti anti-SI, potrivit unor surse din domeniul securitatii.

Jihadistii l-au ucis pe Raad al-Azzawi, un cameraman in varsta de 37 de ani care lucra la postul de televiziune local Sama Salaheddine, si pe alte trei persoane la Samra. Potrivit organizatiei Reporters sans Frontieres (RSF), acest jurnalist, tata a trei copii, a fost rapit de gruparea jihadista pe 7 septembrie.

Grupul terorist sunnit Stat Islamic (SI) ocupa vaste regiuni din nord-vestul Irakului si din sud-estul Siriei, unde a proclamat un "califat islamic". Organizatia terorista a executat prin decapitare doi cetateni americani, un britanic. De asemenea, un cetatean francez a fost rapit si decapitat in Algeria de o grupare afiliata organizatiei Stat Islamic.

Retail jobs

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.