Asasinul jurnalistilor James Foley si Steven Sotloff, decapitati de grupul terorist sunnit Stat Islamic, a fost identificat de care serviciile de informatii americane.
Pana acum, calaul care i-a decapitat pe jurnalistii americani James Foley si Steven Sotloff si pe angajatul umanitar britanic David Haines era cunoscut sub pseudonimul "John jihadistul", existand speculatii ca ar fi un islamist britanic. Insa FBI a anuntat ca teroristul a fost identificat. Numele calaului, membru al grupului terorist Stat Islamic, probabil nu va fi dezvaluit.

Gruparea terorista sunnita Stat Islamic (Stat Islamic in Irak si Levant / Stat Islamic in Irak si Siria - SI/SIIL/SIIS) a revendicat decapitarea jurnalistilor americani James Foley si Steven Sotloff si a angajatului umanitar britanic David Haines. O grupare algeriana afiliata retelei teroriste a revendicat decapitarea turistului francez Hervé Gourdel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.