James Blunt s-a casatorit cu Sofia Wellesley in cadrul unei ceremonii religioase, care a fost urmata de o petrecere, pe proprietatea detinuta de mama sa, Corinne Vaes.

Artistul britanic, in varsta de 40 de ani, s-a casatorit civil cu Sofia Wellesley, la Londra, pe 5 septembrie. Vineri, ei au organizat si o ceremonie religioasa si o petrecere restransa, in vila pe care mama cantaretului o detine in Marsana, o localitate de pe insula spaniola Mallorca. Potrivit unei surse, ceremonia civila a avut loc doar la o zi dupa ce cuplul participase la petrecerea anuala - End of Summer Party - organizata de Elton John in orasul Windsor din comitatul britanic Berkshire, la inceputul lunii.

"S-au casatorit (civil) chiar in dimineata de dupa petrecerea organizata de Elton. Sofia chiar a facut o gluma cu acea ocazie, spunandu-le prietenelor sale ca era aproape prea mahmura pentru a se casatori", a dezvaluit acea sursa. James Blunt a cerut-o in casatorie pe Sofia Wellesley, care este nepoata ducelui de Wellington, in decembrie 2013. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul surorii artistului, Daisy, in 2012.

Presa spaniola publicase deja mai multe zvonuri, potrivit carora cuplul s-ar fi casatorit intr-o capela din Campanet, in Mallorca, la inceputul lunii septembrie. Licentiata in drept la Universitatea din Edinburgh, unde a fost colega cu Pippa Middleton, Sofia este in prezent consultant juridic in Londra. Anterior, Blunt a avut relatii cu cateva femei celebre, precum fotomodelul Petra Nemcova. James Blunt a devenit celebru in 2005, cu piesa "You're Beautiful", care a fost intens difuzata de toate posturile de radio din lume, iar apoi cu single-ul "Goodbye My Lover", inclus pe albumul "Back to Bedlam".

De la debutul sau artistic, James Blunt a fost recompensat cu doua trofee Brit, unul pentru cel mai bun artist britanic, iar celalalt, pentru cel mai bun material pop, dar si cu premiul Grammy, in 2007, la categoria "cea mai buna interpretare masculina", pentru cantecul "You're Beautiful". De asemenea, artistul are in palmares doua premii Ivor Novello, precum si alte cinci nominalizari la Grammy Awards, in 2006.

Citeste si:
Premierul Ciucă, vizită la Sofia la lansarea Interconectorului de...
Premierul Ciucă, vizită la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.