Mai multi lideri occidentali au fost trecuti pe o lista neagra a persoanelor care nu sunt binevenite in magazinele duty free din aeroportul Vladivostok, situat in Extremul Orient al Rusiei.
"In conformitate cu decizia administratiei magazinelor duty free, aceste persoane nu sunt binevenite aici si nu vor fi servite in acest magazin", proclama afisul, care continua cu o lista de politicieni. Conform mesajului, acestia nu vor putea cumpara votca si tigari la preturi de duty free daca merg in calatorie in Extremul Orient rus, scrie mediafax.

Lista ii include pe presedintele american Barack Obama, premierul britanic David Cameron, cancelarul german Angela Merkel, presedintele francez Francois Hollande, premierul canadian Stephen Harper, cel japonez Shinzo Abe, cel australian Tony Abbott, alaturi de presedintele ucrainean Petro Porolsenko, premierul Arseni Iateniuk si fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, precum si mai multe personalitati de la Kiev.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.