Ministrul rus pentru Situatii de Urgenta, Vladimir Puskov, a anuntat ca autoritatile de la Moscova au initiat o operatiune de verificare a buncarelor din tara, pentru a se asigura ca aceasta sunt in stare de functionare, relateaza RFE/RL.

Ministrul Vladimir Puskov a declarat ca ministerul pe care il conduce acorda o atentie speciala masurilor de verificare, pentru a se asigura ca buncarele din Rusia "pot fi folosite in orice moment".

Declaratia oficialului rus intervine dupa ce reprezentantii Partidului Comunist in Duma de Stat (Camera inferioara a Parlamentului rus) au ridicat intrebari in legatura cu starea buncarelor din tara.

Ministrul Vladimir Puskov a mai afirmat ca verificarile au fost desfasurate in coordonare cu autoritatile regionale si locale si a adaugat ca buncarele care nu sunt controlate de Guvern ar trebui plasate sub controlul public.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.