Contul de Twitter al premierului rus, Dmitri Medvedev, a fost spart joi, hackerii postand un mesaj in care acesta isi anunta interntia de a demisiona si de a urma o cariera de fotograf independent, relateaza Russia Today.

Contul in limba rusa a lui Medvedev a fost spart in jurul orei 10.20 (09.20 ora Romaniei) si a fost alimentat cu o serie de mesaje timp de 40 de minute.

"Demisionez. Imi este rusine de actiunile Guvernului. Imi pare rau", afirma primul mesaj. "Voi fi fotograf independent", adauga altul. "Imi doream sa spun asta. Vova (Putin), te inseli!", sustine un al treilea mesaj, potrviti MEDIAFAX.

Aparent, cel care i-a spart contul premierului este rus, devreme ce mesajele arata o buna cunoastere a vietii politice rusesti. De exemplu, ultimul mesaj, adresat presedintelui Vladimir Putin, este o referire la faimoasele afirmatii ale lui Mihail Gorbaciov, care i-a spus "Boris, te inseli!" lui Boris Eltin ca raspuns la criticile aduse de acesta Partidului Comunist in 1988.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.