Aproximativ 22 de persoane care au participat, miercuri, la un concert al DJ-ului suedez Avicii, la TD Bank Garden din orasul american Boston, au fost spitalizate din cauza unei infectii grave, care a necesitat ingrijiri medicale de urgenta, informeaza tmz.com.

Potrivit publicatiei The Boston Herald, 22 de persoane au fost transportate la o unitate medicala de urgenta, iar aproximativ zece persoane se afla inca sub supraveghere. Nu se cunoaste cu exactitate cauza infectiei, insa angajatii unitatii de urgenta au spus ca 38 de persoane, printre care si minori, ar fi consumat o substanta periculoasa.

Surse apropiate DJ-ului suedez au precizat ca acesta nu a stiut despre intoxicarea fanilor in timpul concertului si ca asteapta informatii despre acest incident, scrie MEDIAFAX.

DJ Avicii a ocupat in ultimii trei ani locul al treilea in Topul 100 al celor mai buni DJ-i din lume realizat in fiecare an de revista DJ Magazine. Renumit pentru colaborarile sale cu numerosi cantareti de prim rang, DJ Avicii a primit si doua nominalizari la premiile Grammy - pentru piesa "Sunshine", cu David Guetta, in 2012, si pentru cantecul sau "Levels" lansat in 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.