Amenajarea spatiului de locuit se va face intr-un mod inedit.

Cu ajutorul gesturilor, atingerii si controlului vocal, ceea ce pare a fi un dulap obisnuit ofera, pe rand, tot ceea ce este necesar traiului de zi cu zi: un pat, o masa, o bucatarie, un birou de lucru, un dulap si un spatiu de depozitare. Dar inovatiile nu se termina aici. Intregul modulul este construit deasupra unui sistem de roti cu frecare redusa, ce permite mutarea intregului ansamblu dintr-o parte in alta, marind un spatiu in functie de necesitati, scrie mediafax.

Potrivit conducatorului echipei de cercetare, Kent Larson, CityHome (proiectul prin care vor avea loc schimbarile) nu este doar un concept, ci un produs viabil pe care intentioneaza sa il aduca pe piata prin intermediul unei companii nou infiintate, sau cu ajutorul unui sponsor. “La un pret de cateva mii de dolari pe metru patrat in Boston, costurile presupuse de noua tehnologie sunt chiar mici in raport cu spatiul castigat la mobilarea apartamentului.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.