Sandy Thi Nguyen a profitat de ajutorul primit pentru tratamentul copilului sau "bolnav" de cancer pentru a merge la Disneyland.

Femeia si-a convins mai intai propriul fiu, in varsta de 6 ani, ca este bolnav iar apoi a convins toata familia si apropiatii ca baiatul sau are cancer. Apoi a acceptat 25.000 de dolari donati de comunitate pentru tratament si a folosit banii pentru a-si duce familia la Disneyland.

Autoritatile locale au inceput sa faca investigatii in acest caz dupa ce s-ar fi auzit "un zvon" in departamentul Serviciilor Sociale potrivit caruia povestea femeii cu baiatul bolnav de cancer nu ar fi fost adevarata si au eliberat un mandat de aresteare pe numele ei. 23.000 de dolari au fost recuperati de la domiciliul femeii, in varsta de 28 de ani, cand politia s-a dus sa o aresteze, scrie thedenverchannel.com.

In raportul politiei s-a stabilit ca Sandy Nguyen si-a convins familia si intreaga comunitate ca baiatul sau are cancer.

"Baiatul ei era convins ca are cancer. Toata familia a fost convinsa ca el are cancer!"
, a spus seful politiei Larry Etheridge.

Femeia a fost eliberata din arest dupa ce a platit o amenda de 10.000 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.