O papusa cu imaginea fostului consultant al Agentiei americane de securitate (NSA) Edward Snowden a fost pusa in vanzare in Statele Unite, iar o parte din castigurile obtinute din vanzari vor fi directionate catre o organizatie pentru libertatea presei.

Papusa are inaltimea de 30,5 centimetri, ochelari si un calculator, poate purta costum, blugi sau uniforma militara si a fost pusa in vanzare cu 99 de dolari de fabricantul ThatsMyFace.com.

Compania, care pune in vanzare papusi cu imaginea unor celebritati, a anuntat pe site, fara detalii suplimentare, ca banii obtinuti in urma vanzarilor vor fi directionati catre Fundatia pentru libertatea presei, scrie MEDIAFAX.

Edward Snowdem, care a dezvaluit presei un amplu program de interceptare a comunicatiilor dezvoltat de NSA, s-a refugiat in Rusia, iar din luna ianuarie face parte din Consiliul de administratie al Fundatiei pentru libertatea presei.

Citeste si:
Congresul din SUA dezbate moțiunea de punere sub acuzare a lui Trump
Congresul din SUA dezbate...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.