Hunter Moore, considerat "cel mai detestat om de pe internet", intrucat a postat online mai multe materiale din categoria "porno din razbunare", a fost arestat joi de FBI, informeaza theguardian.com.

Hunter Moore a contribuit la piratarea unor conturi de e-mail, cu intentia de a fura fotografii in care anumite persoane apareau in ipostaze nud si de a le publica online.

Organele de ancheta au stabilit 15 capete de acuzare in cazul lui Hunter Moore, in varsta de 27 de ani, si al lui Charles Evens, in varsta de 25 de ani, inclusiv pentru piratarea unor computere, furt de identitate si conspiratie, scrie MEDIAFAX.

Daca vor fi condamnati pentru toate aceste incalcari ale legii, Hunter Moore si Charles Evens risca cel putin 42 de ani de inchisoare.

Potrivit rechizitoriului, Hunter Moore l-ar fi instruit pe Charles Evens sa pirateze conturile de e-mail ale victimelor, sa obtina fotografii cu acestea prezentate in ipostaze nud sau in ipostaze sexuale explicite. Hunter Moore i-a platit lui Evens pentru aceste fotografii, care au fost postate apoi pe site-ul detinut de Moore, isanyoneup.com, fara ca Moore sa aiba permisiunea de publicare din partea persoanelor care erau surprinse in respectivele imagini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.