Un spectator a fost impuscat mortal, iar partenera lui a fost grav ranita, luni, la proiectia filmului "Supravietuitorul/ Lone Survivor", intr-un cinematograf din Florida, din cauza unui conflict provocat de utilizarea telefonului mobil.

Potrivit raportului politiei, victimele, un barbat si o femeie, asteptau inceperea filmului, in sala de proiectie a cinematografului Cobb CineBistro, din Wesley Chapel, in apropiere de orasul Tampa, cand un alt cuplu din spatele lor le-a spus sa nu mai scrie SMS-uri si sa inchida telefonul mobil.

In urma unui schimb mai dur de replici, barbatul nemultumit a scos un pistol si i-a impuscat pe cel care scria mesaje si pe partenera acestuia, scrie MEDIAFAX.

"Am auzit cum ridicau tonul, parea sa fie o cearta, cineva a aruncat cu popcorn, pe urma (...) barbatul a fost impuscat. Acesta s-a dezechilibrat si a cazut pe doua scaune, peste fiul meu si peste mine. Am intrebat daca era bine, apoi sangele a inceput sa tasneasca, iar barbatul s-a prabusit", a declarat un martor ocular.

Un alt spectator s-a luptat cu atacatorul si i-a smuls arma din mana, retinandu-l pana la sosirea politiei, care a constatat decesul barbatului impuscat. Partenera acestuia este in spital si se va recupera in totalitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.