Andrei, tanarul de 21 de ani care a cazut prada, alaturi de mama sa, furiei necontrolate a unui fost carabinier s-a stins din viata vineri, la spital.

Baiatul era in moarte cerebrala de duminica trecuta, dupa ce a fost impuscat in cap in timpul unui atac armat. Comunitatea de romani din orasul Latina, locul unde s-a petrecut tragedia, incearca acum sa stranga bani pentru repatrierea celor doua trupuri.

"La ora 12, medicii au constatat decesul lui Bogdan Andrei Gabriel. Dupa care s-au asteptat cele sase ore prevazute de lege. La orele 18:00, ora Italiei, au fost deconectate aparatele", a declarat Alina Carabus, vicepresedinte al comunitatii romanilor din Latina.

Trupul neinsufletit al lui Andrei si al mamei sale, Elena, vor fi repatriate dupa Anul Nou.

Pentru a strange banii, comunitatea de romani din orasul Latina a lansat o campanie si ii invita pe toti cei impresionati de drama romanilor sa doneze bani intr-un cont deschis la o banca din Italia.
Intre timp, ancheta in cazul italianului care i-a impuscat este in plina desfasurare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.