Palestinienii refuza sa relanseze negocierile de pace cu Israelul, atat timp cat colonizarea continua, a declarat marti un oficial palestinian de rang inalt, sub protectia anonimatului.

"Partea israeliana este hotarata sa continue colonizarea, iar noi nu putem sa continuam negocierile sub aceasta ofensiva fara precedent in colonii", a afirmat acest oficial, in contextul in care secretarul de stat american, John Kerry, a sosit, marti seara, la Ierusalim, pentru o vizita menita sa relanseze negocierile de pace israelo-palestiniene, aflate in dificultate, scrie MEDIAFAX.

Kerry urmeaza sa aiba, miercuri, o intrevedere cu premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, la Ierusalim, dupa care se va deplasa la Ramallah, in Cisiordania, pentru a se intalni cu presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas.

In pofida celor 20 de intalniri intre negociatorii israelieni si cei palestinieni, in decursul ultimelor trei luni, negocierile de pace intre cele doua parti ar putea esua, considera oficiali palestinieni si presa israeliana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.