Trei autocare au fost implicate sambata, pe o autostrada, in Olanda, intr-un accident in care au fost ranite peste 30 de persoane, intre care se afla si doua persoane ranite grav, potrivit unei surse din cadrul politiei, relateaza AFP.

"Este vorba despre trei autocare implicate astazi (sambata) intr-un accident pe o autostrada" in apropiere de satul Muiden, la aproximativ zece kilometri sud-est de Amsterdam, a declarat pentru AFP Leo Dortland, un purtator de cuvant al politiei locale.

Potrivit MEDIAFAX, in accident au fost ranite usor aproximativ 30 de persoane, iar alte doua persoane au fost ranite grav, potrivit purtatorului de cuvant al politiei. Majoritatea persoanelor accidentate au fost conduse la spitale in regiune.

Vehiculele implicate in accident faceau parte dintr-o coloana de sase autocare care transporta aproximativ 360 de persoane ce mergeau sa asiste la o comedie muzicala la Haga, in vestul tarii, potrivit agentiei de presa ANP.

Primele trei vehicule din coloana s-au ciocnit unele de altele, in urma unei incetiniri pe autostrada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.