Premierul ungur Viktor Orban a fost reales sambata presedinte al partidului Fidesz, in cadrul celui de-al 25-lea Congres al formatiunii aflate la putere, relateaza MTI.

Potrivit agentiei, vicepresedintii Lajos Kosa, Ildiko Gall Pelczne si Zoltan Pokorni au fost si ei realesi, iar Janos Lazar a fost inlocuit cu un nou vicepresedinte, Mihaly Varga.

Ungaria functioneaza mai bine, este mai puternica si are rezultate mai bune decat inainte, le-a spus Orban participantilor la Congres, dupa ce a fost reales, scrie MEDIAFAX.

El a subliniat ca inainte sa devina premier, aceasta functie nu era prea cautata, adaugand ca unul dintre predecesorii sai a demisionat la mijlocul mandatului, iar urmatorul a fost nevoit sa plece repede, dupa ce le-a impus ungurilor un pachet de legi de austeritate.

"Capitanii stangii" au parasit Ungaria ca si cum ar fi fost epava unei nave si "s-au uitat la ea cum se scufunda de la bordul unui iaht de lux", a denuntat Orban.

Insa timona a devenit din nou atragatoare, din cuaza ca nava functioneaza bine, a insistat premierul ungur, citat de MTI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.