David Cameron, premierul Marii Britanii, a fost protagonistul unei fotografii ce a facut inconjurul presei britanice vineri, imaginea infatisandu-l dormind, cu picioarele goale, in spatele cumnatei sale, care ridica o cupa de sampanie in cinstea casatoriei pe care o celebra, relateaza AFP.

Presa a vazut in aceasta fotografie un nou exemplu de slabiciune a premierului pentru "chillaxing", neologism format din verbele "chill out" si "relax".

"Cine se afla in plin «chillaxing» pe patul cu baldachin?", se amuza The Times publicand o fotografie cu premierul britanic David Cameron dormind alaturi de faimoasa cutie rosie, in care poarta documentele oficiale.

Potrivit MEDIAFAX, fotografia a fost facuta pe 7 septembrie, in apropiere de York (nordul Angliei), in timpul celebrarii casatoriei lui Alice Sheffield, sora vitrega a sotiei premierului britanic, Samantha Cameron.

Premierul tocmai se intorsese de la summitul G20 care a avut loc la Sankt Petersburg.

Fotografia a fost difuzata de Emily Sheffield, sora mai mica a sotiei premierului britanic si redactor-sef adjunct al Vogue UK, pe contul sau de Instagram. Ea a fost stearsa joi seara, potrivit presei.

Alice Sheffield, in varsta de 32 de ani, care conduce o companie de produse cosmetice, s-a casatorit cu Etienne Cadestin, un francez in varsta de 27 de ani care lucreaza in calitate de consultant imobiliar.

David Cameron a capatat reputatia de adept al "chillaxing"-ului, dupa ce a dezvaluit, intr-o biografie, ca ii place sa bea mai multe pahare de vin duminica si sa joace tenis impotriva unui dispozitiv pe care l-a denumit the Clegger", de la prenumele vicepremierului Nick Clegg.

Capacitatea sa de a separa viata profesionala de cea privata a fost apreciata de catre apropiatii sai, insa i-a adus si numeroase critici, din cauza dificultatilor economice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.