O femeie a fost gasita in viata in China la 15 zile dupa ce a cazut intr-un put abandonat, timp in care s-a hranit cu porumb si a baut apa de ploaie, a anuntat miercuri presa locala.

Su Qixiu, in varsta de 38 de ani, a fost gasita pe fundul unui put ascuns in spatele unor plante de porumb, avand diametrul de un metru si o adancime de patru metri si peretii alunecosi, facand astfel imposibila orice escaladare a lui, potrivit Cotidianului din Dahe, un ziar prin provincia Henan (centru).

Su era "ingrijorator de slaba" in momentul in care a fost gasita, potrivit cotidianului, care il citeaza pe unul dintre pompierii care au participat la operatiunea de salvare. Fotografii difuzate online arata un membru al echipei de salvare care coboara cu ajutorul unei corzi, precum si pe Su zacand cu picioarele stranse pe fundul putului, scrie MEDIAFAX.

Timp de doua saptamani, ea a supravietuit hranindu-se cu porumb crud pe care l-a smuls in cadere. Doua averse care au avut loc in aceasta perioada i-au asigurat apa de baut.

Vazand ca nu mai vine de la cules de plante medicinale, familia a cautat-o in zadar timp mai multe zile. In cele din urma, satenii au auzit strigatele sale disperate in timp ce recoltau porumbul de pe un camp din apropiere.

Aproape incapabila sa vorbeasca in momentul in care a fost salvata, Su nu pare sa fi fost ranita. Transportata la spital, starea sa de sanatate este considerata stationara, a afirmat cotidianul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.