Un sofer de camion roman, Ion Purice, a devenit erou in Italia, dupa ce, duminica, a protejat o fetita ranita intr-un accident rutier produs pe autostrada A4, oprindu-si vehiculul transversal pe carosabil, pentru ca aceasta sa nu fie lovita de alte masini, relateaza presa italiana.

Ion Purice are 29 de ani, este roman de origine si de trei ani locuieste si munceste in Cuttack, in provincia Rovigo. Duminica, in ziua accidentului, el transporta peste de la Milano la Venetia, pe autostrada A4, afirma presa italiana.

Romanul si-a oprit TIR-ul transversal pe autostrada, astfel incat sa impiedice alte masini sa loveasca o fetita proiectata pe carosabil din masina tatalui ei, dupa un accident. In prezent, micuta Jihan, in varsta de opt ani, este internata la terapie intensiva, la spitalul Papa Ioan al XXIII-lea din Bergamo.

Dupa acest gest eroic, Purice si-a reluat munca, in aceste zile el fiind in Germania, de unde urmeaza sa se intoarca joi seara.

"Nu stiu cine este acest sofer de camion: era tanar si slab. A disparut la scurt timp dupa ce m-a ajutat sa ii salvez viata fiicei mele, dar mi-ar placea sa il vad ca sa ii strang mana si sa ii multumesc", afirmase anterior tatal fetitei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.