Eurodeputatul roman Laszlo Tokes a exprimat nemultumire in legatura cu propunerea de retragere a distinctiei "Steaua Romaniei", denuntand actiuni de "instigare" si afirmand ca Romania prezinta "unele semne ale unui regim dictatorial".

Laszlo Tokes a catalogat propunerea de retragere a distinctiei "Steaua Romaniei" drept o tentativa de a fi lipsit de libertatea de exprimare.

"Actiunile de instigare au inceput sa isi faca efectul, Romania prezinta unele semne ale unui regim dictatorial. Nu mai simt nicio onoare pentru ce am luptat la Timisoara. Aceasta propunere mi-a ranit demnitatea umana", a declarat Tokes pentru presa ungara, conform MTI.

Participantii la seminariile Universitatii de Vara de la Izvoru Muresului au cerut, vineri, retragerea distinctiilor acordate de statul roman "extremistilor maghiari" din Romania, facand referire la europarlamentarul Tokes Laszlo, decorat cu "Steaua Romaniei", transmite corespondentul MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.