Atacul lansat marti dimineata la Kabul de catre rebelii talibani afgani impotriva birourilor CIA si palatului prezidential s-a incheiat si toti atacatorii sunt morti, a declarat seful politiei din oras.

"Atacul s-a produs la una dintre intrarile (in palat), in apropiere de Ministerul Apararii", a declarat oficialul citat. Fumul se ridica deasupra acestei zone, unde se afla numeroase cladiri oficiale si ambasade.

Cel putin trei atacatori au fost ucisi, a adaugat seful politiei din Kabul, Mohammad Ayub Salangi, care a precizat ca nu au fost inregistrate victime in randul fortelor de securitate afgane.

Atacul a fost revendicat la scurt timp de talibani. "Un important grup de combatanti a atacat biroul CIA, precum si palatul si Ministerul Apararii", a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al insurgentilor talibani, Zabihullah Mujahid, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.