Turismul din Asia de Sud-Est a devenit foarte popular in randul oamenilor din patura superioara a clasei mijlocii.

Anul acesta, Bangkokul a surclasat capitala Marii Britanii, destinatia numarul unu din 2012, cu mai putin de un procent.

Unsprezece din cele douasprezece orase care au inregistrat cea mai mare crestere in ceea ce priveste „conectivitatea aeriana” - masura ce cuprinde numarul de conexiuni aeriene cu alte orase si numarul de zboruri ale fiecarei conexiuni - sunt localizate la est si sud de Istanbul, ceea ce reflecta dezvoltarea Asiei si importanta ei in ceea ce priveste destinatiile de afaceri.

In Bangkok vor veni 15,96 milioane de vizitatori in acest an, potrivit unor estimari si este pentru prima data cand un oras din Asia se afla in topul Global Destinations Cities Index,
potrivit time.com.

In timp ce Bangkokul se mandreste cu noul titlu, in partea cealalta a lumii, New York-ul va incasa cei mai multi bani de la turisti, chiar daca va cu 4.46 milioane de turisti mai putin, estimandu-se ca in 2013, turistii care vor merge in Big Apple vor cheltui 18,6 miliarde de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.