Printul Charles, care se afla afla intr-o vizita privata in Transilvania, are patru case in satul covasnean Valea Zalanului.

Ultima a fost cumparata in primavara acestui an, a declarat primarul din comuna Malnas, Kasleder Jozsef, citat de corespondentul MEDIAFAX. Este vorba de o casa din caramida, cu doua camere si o bucatarie.

Printul Charles, mostenitorul coroanei Marii Britanii, a innoptat, vineri, la una dintre proprietatile lui din Valea Zalanului, din comuna Malnas, judetul Covasna, si urmeaza ca duminica seara sa se intalneasca si cu primarul comunei Malnas, Kasleder Jozsef.

Printul Charles a ajuns, joi dupa-amiaza, cu o cursa charter privata, pe Aeroportul "Transilvania" din Targu Mures, el fiind intampinat de directorul aeroportului, Peti Andras, si de oficialitati de la ambasada britanica. Aeronava privata a venit de la Londra, Printul Charles fiind preluat de la aeroport de o masina a oficialitatilor britanice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.