Cei trei barbati arestati in sudul Londrei, sambata, in legatura cu uciderea soldatului Lee Rigby, au fost eliberati pe cautiune, a anuntat Scotland Yard, citat de BBC News Online.

Barbatii, cu varste de 21, 24 si, respectiv, 28 de ani, au fost arestati sub suspiciunea de conspiratie in vederea comiterii unei crime, dar au fost eliberati pe cautiune la o sectie de politie din Londra. Doi barbati, arestati sub suspiciunea ca au comis crima, raman in arest. Un barbat in varsta de 22 de ani, arestat duminica in nordul Londrei, ramane, de asemenea, in detentie.

Potrivit MEDIAFAX, arestarea sa de catre departamentul antiterorist al politiei in zona Highbury Grove sub suspiciunea de conspiratie in vederea comiterii unei crime a fost a noua arestare in cadrul acestei anchete.

Celelalte trei persoane - un barbat in varsta de 29 de ani, o femeie in varsta de 31 de ani si una de 29 de ani - au fost arestate joi sub suspiciunea de conspiratie in vederea comiterii unei crime. Cele doua femei au fost eliberate fara a fi acuzate, vineri, iar barbatul a fost eliberat pe cautiune sambata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.