Trei barbati, suspectati de implicare in uciderea unui soldat, miercuri, la Londra de catre doi islamisti, au fost arestati sambata, a anuntat Scotland Yard.

Doi barbati, in varsta de 24 si, respectiv, 28 de ani, au fost arestati intr-un apartament din Londra, in timp ce un al treilea, in varsta de 21 de ani, a fost arestat pe strada, a anuntat Scotland Yard intr-un comunicat.

Un pistol cu socuri electrice a fost folosit pentru arestarea celor doi suspecti, a precizat politia britanica, scrie MEDIAFAX.

Lee Rigby, in varsta de 25 de ani, s-a inrolat in 2006, iar in 2009 a fost trimis sa participe la operatiunile din provincia afgana Helmand. El revenise la Londra si se ocupa de recrutari. El are un copil de doi ani si nu purta uniforma militara in momentul atacului.

Intr-o inregistrare video, unul dintre autorii atacului afirma ca a recurs la acest gest pentru ca "musulmanii sunt ucisi zilnic de militari britanici. Cu acest militar, este dintre pentru dinte si ochi pentru ochi".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.