Regina Elizabeth II, in varsta de 86 de ani, si-a anulat sambata o vizita oficiala in Tara Galilor din cauza unei gastroenterite, a anuntat vineri Palatul Buckingham

Regina si sotul ei, ducele de Edinburgh, in varsta de 91 de ani, urmeaza sa mearga la Roma miercuri si joi, la invitatia presedintelui italian Giorgio Napolitano, scrie MEDIAFAX.

"Regina nu va merge maine (sambata) la Swansea", in sudul Tarii Galilor, unde ar fi trebuit sa asiste la o ceremonie a zilei nationale galeze, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al Palatului Buckingham.

"Ea are simptomele unei gastroenterite si isi va petrece sfarsitul de saptamana ca de obicei, la Windsor", resedinta sa situata la vest de Londra, a adaugat el, fara alte precizari.

Intrebat daca deplasarea in Italia a cuplului regal va fi mentinuta, purtatorul de cuvant al Palatului Buckingham a raspuns: "Regina este tinuta sub observatie si va continua sa fie in zilele urmatoare".

Regina isi anuleaza rar vizitele. Ultima data cand s-a intamplat acest lucru a fost in 2009, cand a renuntat la angajamentele sale din motive de sanatate, potrivit BBC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.