Ministrul bulgar al economiei si energiei, Delian Dobrev, a fost agresat cu bulgari de zapada de cateva sute de protestatari, care s-au strans, duminica, in fata ministerului, pentru a-si exprima nemultumirea fata de costurile mari la intretinere.

Aproape 1.000 de persoane s-au strans, duminica, la Sofia, pentru a cere renationalizarea societatilor de distributie a energiei electrice care, in opinia lor, sunt responsabile pentru facturile mari la curent.

Protestatarii au blocat o intersectie in apropierea cladirii Ministerului Economiei si Energiei si au dat un ultimatum de 10 minute ministrului sa vina la ei. Acesta a respectat ultimatumul si a iesit in fata multimii, dar in acel moment mai multi protestatari au inceput sa arunce in el cu bulgari de zapada.

Dupa ce a fost lovit in fata cu mai multe bulgari, ministrul a fost evacuat de jandarmi si de agentii Serviciului National de Paza, scrie evz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.