Un cuplu din Italia a pornit într-o vacanță în orașul polonez Cracovia, însă a ajuns în România, la Craiova. Cum a fost posibil ca perechea să ajungă la mii de kilometri de destinația lor.

S-au pornit la Cracovia, dar au ajuns în România, la Craiova. Aventura unui cuplu din Italia

Peripețiile unui cuplu din Italia au stârnit amuzamentul pe rețelele de socializare. Doi tineri, cuplul Paola şi Massimo, din Quarate, Italia, au pornit într-o călătorie în Cracovia, oraș turistic din Polonia. Însă tinerii au ajuns la peste o mie de kilometri distanţă, în Craiova, România.

Tinerii au apelat la o cunoscută agenţie de turism din Florenţa pentru a procura două bilete de avion spre Cracovia (Polonia), unde îi aşteptau nişte prieteni pentru a petrece o vacanță frumoasă împreună.

Cei doi aveau zborul de pe aeroportul din Bologna spre Cracovia, însă au ajuns tocmai în România, la Craiova. Șocul tinerilor a fost mare.

„În schimb, am plecat de pe aeroportul din Bologna şi am ajuns la Craiova (România). La început am râs, dar apoi ne-am supărat”, spun cei doi.

Cei doi au povestit că eroarea s-a produs din cauza asemănării numelui celor două orașe. Cuplul nu a semnalat careva nereguli deoarece s-au gândit că Craiova este numele orașului scris în poloneză. Astfel, cei doi au urcat în avionul greșit, iar când au coborât din avion au realizat că nu au ajuns la destinația corectă.

"În naivitatea mea, am crezut că acesta este numele oraşului scris în poloneză. Am avut încredere şi ne-am continuat călătoria în pace. Când am coborât la aeroport şi am realizat că suntem în România a fost un şoc”, a spus tânăra.

Citeste si:
Ce e bine să știi dacă vrei să te muți în Craiova
Ce e bine să știi dacă vrei...

Din păcate, cuplul din Italia nu a mai avut cum să organizeze un zbor spre Cracovia pe timpul vacanţei rămase, astfel că cei doi s-au cazat la un hotel din orașul românesc Craiova, iar la întoarcere în Italia vor încerca să rezolve situaţia cu agenţia de turism de la care au procurat biletele de avion.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 August 2022 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.