Cuplul José Ángel și Sonia au decis că nu vor o nuntă obișnuită și au organizat o ceremonie incredibilă pentru care nu foarte multe perechi ar opta. Cei doi și-au unit destinele la 6 metri sub apă, în largul coastei din Murcia. Jose și Sonia sunt membri ai clubului Ibuzeo din Molina de Segura, Murcia, Spania. Evenimentul s-a încheiat cu faimosul sărut în calitate de soț și soție.

Nuntă neobișnuită. Un cuplu s-a căsătorit la 6 metri sub apă

De obicei, cuplurile de miri își doresc ca cea mai importantă zi din viața lor să fie unică și specială. Perechile sunt care mai de care mai inventive și aduc elemente noi în nunțile lor care îi lasă cu gura căscată de uimire pe invitați. Mirii își doresc să petreacă un moment unic, în care li se poate reflecta personalitatea și dragostea pe care și-o poartă unul celuilalt. Pentru acest eveniment, mirii aleg o muzică deosebită, un loc neobișnuit, vestimentație cu o tematică anume.

Prin urmare, José Ángel și Sonia, membri ai clubului Ibuzeo din Molina de Segura, Murcia, Spania, au renunțat la detaliile tipice și tradiționale și au optat pentru ceva nebunesc și neobișnuit. Cei doi au decis să își oficializeze relația la 6 metri sub apă, în largul coastei din Murcia.

Tânărul cuplu de îndrăgostiți a ales o locație foarte specială pentru nunta lor acvatică: zona Cala Fría, în rezervația marină Cabo de Palos-Islas Hormigas din Murcia, un loc care prezintă perfect cea mai mare pasiune comună a tinerilor, scufundările.

Chiar dacă locul a fost unul problematic pentru o nuntă normală, mireasa nu a vrut să renunțe la rochia albă și voalul tradițional. Ba mai mult, aceasta a avut și un buchet de flori la ceremonie. Mirele și-a ales o cămașă, o vestă și o cravată. Toți participanții la eveniment au fost echipați cu ochelari de scufundare, rezervoare și regulatoare pentru a putea respira sub apă.

Întregul eveniment a fost planificat până la cel mai mic detaliu încât să nu lipsească nimic și totul să decurgă perfect, fără probleme. Cei doi au avut și sampanie pentru a închina în cinstea tinerilor însurăței, iar ceremonia s-a încheiat cu tradiționalul sărut al tinerilor căsătoriți în fața tuturor celor prezenți la nuntă.

Citeste si:
O femeie de 115 ani din Spania ar putea fi noua decană de vârstă a...
O femeie de 115 ani din...


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.