Cinci fete goale pușcă au fost filmate la scăldat în Bega, aproape de localurile în care se aflau zeci de oameni și de Universitatea de Vest din Timișoara.

Deși apele râului sunt încă destul de reci, cele cinci fete și-au făcut curaj, s-au dezbrăcat pe mal și au sărit în apă în repetate rânduri, spre uimirea celor care treceau în zonă, scrie opiniatimisoarei.ro.

Scenele au fost filmate de trecători

Curajul și îndrăzneala fetelor nu au trecut neobservate. În timp ce unii s-au amuzat copios de așa o întâmplare, alții nu au pierdut vremea și au filmat scenele inedite.

Imaginile au ajuns și în atenția polițiștilor timișoreni care fac acum demersuri pentru a le identifica pe fetele fără inhibiții. La finalul verificărilor oamenii legii vor stabili dacă cele cinci vor fi sancționate sau dacă fapta lor poate fi încadrată ca fiind infracțiune, scrie tion.ro.

Salupa Politiei Locale a revenit abia sambata in patrulare pe canalul Bega.

Video cu momentul inedit poate fi văzut pe opiniatimisoarei.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.