O luptătoare a rămas văduvă la doar trei zile după ce s-a căsătorit în subsolurile oțelăriei Azovstal. Soțul ei, un ofițer de grăniceri din trupele ucrainene, a fost ucis de ruși.

Originară din Mariupol, Valeria, membră a Regimentului Azov, s-a căsătorit cu Andrei, cu care avea o relație de câțiva ani, chiar în subsolurile oțelăriei Azovstal. Cei doi au fost mobilizați de urgență în Azovstal, la începerea războiului și au rămas blocați aici. Printre bombardamente rusești, gloante și suferință, cei doi au decis să își jure credință veșnică, pe 5 mai.

Viața bate filmul în vreme de război

După doar trei zile, bărbatul, cunoscut cu numele de cod ”Bărbosul”, a fost ucis de ruși.

“Ai fost soțul meu legal timp de trei zile. Și pentru eternitate tu ești iubirea mea. Dragul meu, grijuliul meu, soțul meu… Ați fost și sunteți cei mai buni. Tot ce mi-a rămas este numele tău de familie, familia ta iubitoare și amintirile momentelor fericite petrecute împreună”, a fost mesajul pe care Valeria l-a postat pe Instagram, la data de 11 mai.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.