O familie de români a făcut un scandal monstru pe aeroportul Frankfurt pe Main din Germania, după ce li s-a refuzat îmbarcarea într-o cursă ce urma să îi ducă în Toronto, Canada.

Când au aflat că nu se pot îmbarca în avionul spre Toronto, din cauza unei interdicții impuse de autoritățile canadiene, cei cinci români au început să facă scandal în aeroport, iar personalul a fost nevoit să cheme polițiștii federali pentru a calma spiritele, scrie adevărul.ro.

Conaţionalii noştri nu s-au lăsat intimidați de forțele de ordine și au sărit la bătaie, refuzând să părăsească zona de securitate, așa cum li s-a cerut. Capul familiei, un bărbat de 56 de ani, i-a atacat pe polițiști cu pumnii, iar un ofițer a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost muşcat, zgâriat şi lovit.

Soția bărbatului a încercat să împiedice arestarea lui

Când au văzut că omul nu se calmează cu niciun chip, polițiștii l-au pus la pământ și l-au încătușat. În acest timp, soția acestuia a intervenit de mai multe ori și a încercat să îi împiedice pe oamenii legii să îi pună cătușe.

Poliția de stat responsabilă investighează acum cuplul de români care locuiește în Italia sub suspiciunea de vătămare corporală, rezistență și agresiune fizică asupra oamenilor legii. După ce a plătit un depozit de garanție de 1.200 de euro, familia a fost eliberată în Germania.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Aprilie 2022 - 06 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.