Un bărbat în vârstă de 82 de ani din Sectorul 1 al Capitalei și-a adus vecinii la disperare. Asta, deoarece omul strânge gunoaie în apartament și, în plus, hrănește zeci de șobolani în casă.

Într-un bloc din cartierul Dorobanți, un bătrân a ajuns să crească, de cinci ani, șobolani. Rozătoarele primesc mâncare în apartamentul lui și, apoi, pleacă la plimbare. Vecinii sunt exasperați de mirosul insuportabil și de prezența șobolanilor în blocul lor, așa că l-au dat pe om în judecată și au câștigat. În curând, urmează ca apartamentul să fie golit.

"Autorităţile îi dau ceva mâncare caldă. El o aduce acasă, o pune în ligheane şi hrăneşte şobolanii şi îi creşte. Acum doi ani am avut şobolani tot la fel. Cred că au scos găleţi. Găleţi de şobolani. Omul nu este sănătos la cap! Că un om normal la cap nu strânge gunoaie şi nu creşte şobolani!", a declarat președintele blocului cu pricina, potrivit observatornews.ro.

Președinte de bloc: Am făcut inclusiv adrese la SANEPID

Până la punerea în executare a hotărârii judecătorești, cei care locuiesc în bloc nu au de ales și trebuie să suporte rozătoarele și mirosul.

"În momentul de faţă, Poliţia Sector 1 are în derulare o executare, urmând ca cât de curând să îi golească apartamentul. Şi noi avem un proces câştigat de asociaţia de proprietari, tot pentru golirea apartamentului, dar procedurile judecătoreşti sunt cum sunt. Am făcut inclusiv adrese la SANEPID. Nu răspund”, a mai spus președintele de bloc.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.