Un bărbat a fost operat de urgență la un spital din Cluj-Napoca după ce a înghițit din întâmplare un lingou de aur de 24 de karate.

A înghițit un lingou de aur

Când bărbatul a ajuns la spital și a fost verificat de medici, aceștia au rămas în șoc. În stomacul bărbatului se afla un lingou de aur care costă în jur de 15 mii de euro. După intervenția chirurgicală, medicii au anunțat poliția. Autoritățile urmează să desfășoare o anchetă pentru a stabili de unde avea bărbatul acel lingou și cum s-a întâmplatcă l-a înghițit.

Lingoul de aur cântărește 250 de grame. Medicii de la Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie (IGRH) "Dr. Octavian Fodor" din Cluj-Napoca care au efectuat operația se cionesc prima dată de o asemenea situație incredibilă. Pacientul le-a spus medicilor că a înghițit accidental lingoul.

Oamenii legii încă nu au reușit să îl interogheze pe pacient deoarece acesta este după operația chirurgicală.

Ce dimensiuni avea lingoul de aur

Conform managerului IRGH, Mihai Mleşniţe, medicii care au extras lingoul au spus că acesta cântărește 250 de grame şi are circa 6,3 cm lungime.

"Este vorba despre un lingou de aur de 250 de grame. Medicul de gardă m-a sunat să mă întrebe cum să procedeze într-o astfel de situaţie. I-am spus să îl opereze pe bărbat, să scoată lingoul şi să anunţe poliţia", a declarat managerul spitalului.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc incidentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Aprilie 2022 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.