Un băiețel de doar 4 ani a fost răpit în urmă cu cinci zile din Belgia de bărbatul care îl îngrijea. Micuțul a fost găsit mort tocmai în Olanda.

Copil răpit în Belgia, găsit decedat în Olanda

Presa din Belgia a răsunat în urma cazului bărbatului care l-a abuzat pe fiul în vârstă de doi ani al fostei sale iubite. Bîrbatul a fost atât de violent cu micuțul încât acesta a murit la spital.

Dean Verberckmoes, este băieţelul belgian în vârstă de doar patru ani care a fost declarat dispărut în urmă cu cinci zile. Se presupune că răpitorul acestuia este bărbatul care avea grijă de el, cel care anterior a stat închis pentru uciderea unui alt copil.

Răpitorul a fost prins și arestat

În urma unor căutări de zile întregi în care zeci de oameni s-au mobilizat pentru a-l găsi pe micuț, copilaşul a fost găsit mort în Olanda.

Răpitorul, Dave De K., un bărbat în vârstă de 34 de ani, a fost găsit în oraşul Meerkerk, la aproximativ 80 de kilometri distanţă de locul unde a fost găsit trupul neînsuflețit al copilului. Bărbatul a fost arestat de oamenii legii.

Retail jobs

S-a deschis un dosar penal pe numele bărbatului și urmează o anchetă penală pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc întreaga tragedie.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.