Începutul lui 2022 a adus zăpadă în Arabia Saudită. Un clip video a devenit viral pe rețelele de socializare după ce mai mulți bărbați s-au filmat cum dansează și cântă bucurându-se de zăpadă.

În Arabia Saudită a nins! Reacția localnicilor

Mai multe regiuni din nordul Arabiei Saudite au fost acoperite de zăpadă în ultimele zile ale anului. Cel mai s-a bucurat de ninsoare orașul Tabuk. Oamenii s-au înghesuit în Jebel Al Lawz pentru a se bucura de acest miracol și pentru a petrece timpul frumos.

Un filmuleț a devenit viral pe internet, unde localnicii au interpretat un dans popular, care în trecut era dansat de războinicii care sărbătoreau victoria. Aceștia s-au veselit, au dansat și au cântat afară în zăpadă.

Ultimele ninsori în Arabia Saudită, în 2018

Din cauza condițiilor meteorologice, drumul spre zona respectivă a fost închis pentru a evita diverse incidente. Meteorologii au transmis un nou val de ninsori în Jebel Al Lawz, dar și în zonele montane Al Dhahr și Alqan, unde temperaturile din termometre au ajuns sub 0°C.

Autoritățile au îndemnat turiștii și locuitorii din Tabuk să fie atenți la drum din cauza vizibilității reduse pe o asemenea vreme. Ultima dată în Arabia Saudită au fost ninsori abundente în anul 2018.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.