O pereche de gemeni din California s-a născut în zile, luni și ani diferiți. Cum a fost posibil? Micuții s-au născut în noaptea dintre ani, la o distanță de 15 minute.

Gemeni născuți în zile, luni și ani diferiți

Aylin Yolanda Trujillo și fratele ei, Alfredo Antonio Trujillo au venit pe lume în noaptea de Revelion, înainte și după miezul nopții. Astfel, datele de naștere ale micuților din certificate de naștere vor fi 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022. Alfredo s-a născut primul, la ora 23:45, iar Aylin, sora lui, a venit pe lume exact la 00:00, potrivit People.

Frații s-au născut la Centrul Medical Natividad din Salinas, California, care a postat pe Twitter următorul mesaj: „La miezul nopții, Natividad a întâmpinat-o pe Aylin Yolanda Trujillo, primul copil din 2022 din această zonă! Fratele ei geamăn, Alfredo Antonio Trujillo, s-a născut cu 15 minute mai devreme, la 23:45, vineri, 31 decembrie, ceea ce înseamnă că zilele lor de naștere sunt în zile, luni și ani diferiți”.

Anual se nasc în jur de 120.000 de gemeni

Părinții celor doi bebeluși, Fatima Madrigal și Robert Trujillo din Greenfield mai au acasă încă trei copii: două fete și un băiat: „Pentru mine este o nebunie că sunt gemeni și au zile de naștere diferite. Am fost surprinsă și fericită că s-a întâmplat astfel”, a spus mama nou născuților.

Potrivit spitalului Natvidad din SUA, anual se nasc în jur de 120.000 de perechi de gemeni, adică puțin peste 3% din totalul de nașteri: „Însă gemenii cu zile de naștere diferite sunt rari, iar unii estimează că șansa ca gemenii să se nască în ani diferiți este de una la 2 milioane”, a mai precizat spitalul din SUA.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.