O familie din Ravenna, Italia este anchetată de poliție pentru că și-ar fi drogat cu cocaină fetița de doar 5 ani în seara de Ajunul Crăciunului. Tatăl acesteia susține că totul a fost o greșeală.

I-au dat droguri fetiței lor de doar 5 ani

Tatăl micuței a declarat după cele întâmplate că "îi pare foarte rău" de incidentul care a avut loc. Poliția a găsit la domiciliul familiei o substanță albă foarte asemănătoare cu cocaina, cea cu care ar fi fost drogată fata.

Părinții micuței au spus că totul a fost o greșeală. Fetița trebuia să primească niște medicamente în locul cocainei.

Tatăl fetei a sunat la 112

Cel care a sunat la serviciul de urgență a fost chiar tatăl fetei. Bărbatul în vârstă de 30 de ani din Ravenna, în noaptea de Ajun a apelat la numărul de urgență, anunțând că fetiței sale i s-a făcut rău după ce a consumat cocaină.

Un echipaj al ambulanței a fost trimis de urgență la domiciliul familiei. Copila a fost transportat mai întâi la spitalul Santa Maria delle Croci, dar apoi a fost transferată la un spital din Bologna și internată la Terapie Intensivă.

Retail jobs

În ce stare se află micuța

În prezent fetița se află sub supravegherea medicilor și aceștia susțin că viața ei nu este în pericol. Potrivit părinților copilei, aceasta ar fi trebuit să ia un medicament diuretic dizolvat în apă, însă din greșeală în apă a fost dizolvată cocaină.

Fetița a început să se simtă rău imediat după ce a înghițit apa cu droguri. În urma percheziției domiciliului familiei, polițiștii au identificat o pulbere albă, care ar putea fi cocaina manipulată de părinții micuței.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.