Un urs din California a intrat în casa unui bărbat, fiind ademenit de mirosul puternic de aripioare prăjite de la KFC. Animalul a devastat bucătăria locuinței în căutarea aripioarelor pe care le-a mâncat cu o mare poftă.

Mirosul irezistibil al aripioarelor KFC l-a făcut pe un urs să intre într-o casă din California

Bărbatul spune că locuința lui din Sierra Madre, sudul Californiei, a fost invadată de un urs înfometat care a făcut abstracție de orice și s-a simțit ca la el acasă.

John Holden a afirmat că atunci când s-a întors acasă, a găsit ușa de la intrare larg deschisă, iar când a intrat în casă a văzut un urs întins pe blatul de la bucătărie, care scotocea într-o găleată de Kentucky Fried Chicken în care se aflau aripioare de la KFC.

Între timp, un alt urs stătea de pază afară și cel puțin încă un urs se mai afla în casă căutând ceva de mâncare printre rafturile de la bucătărie pe care a reușită să le deschidă. John a reușit să-i alunge pe oaspeții nepoftiți scoțând zgomote puternice care i-au speriat în primă fază.

Urșii au mai zăbovit prin curtea casei

Bărbatul a menționat că este pentru prima oară când urșii îi intră direct în casă.

„Am avut multe alte întâlniri cu ei. De fapt, au dat peste mine de câteva ori în curtea din spate, dar cu siguranță niciodată n-au intrat în casă așa. Asta e diferit, și cu siguranță au făcut mare mizerie”, a adăugat Holden.

John este de părere că mirosul mâncării KFC a fost de vină, cel care i-a scos din minți pe amicii din pădure și i-a făcut să prindă curaj pentru a intra în casa bărbatului. Ba mai mult, urșii au mai petrecut ceva timp în curtea casei după ce i-au devastat bucătăria și au fost da-ți afară din casă.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.