Un bărbat din orașul italian Buccinasco a trăit timp de doi ani cu cadavrul mamei sale. Acesta i-a zidit trupul femeii într-un dulap al casei pentru a continua să primească pensia acesteia, informează agenția ANSA.

Și-a zidit mama în casă pentru a-i încasa în continuare pensia

Fiul femeii a mărturisit că aceasta a murit în anul 2019 din cauze naturale. Bărbatul i-a înfășurat cadavrul în plastic, apoi l-a zidit într-un dulap din dormitor cu ajutorul lutului și a unor bucăți de lemn. Acesta a recurs la un asemenea gest pentru a continua să încaseze pensia bătrânei de 1.700 de euro, lucru ce i-a reușit timp de doi ani.

Anterior, bărbatul nu a avut probleme cu legea, iar acum a fost denunțat la poliție chiar de partenera sa. Acesta a fost reținut pentru ascunderea unui cadavru și acuzat de fraudă în formă continuă. Iubita bărbatului a mers la poliție și a spus: "Este un cadavru în casa noastră", potrivit Corriere Della Sera.

Partenera bărbatului a anunțat poliția

Bărbatul în vârstă de 50 de ani i-a mărturisit iubitei sale despre fapta comisă, iar aceasta îngrozită a decis să anunțe poliția. Individul i-a destăinuit că mama sa ar fi murit în luna noiembrie 2019 și a decis să îi ascundă cadavru pentru a intra în posesia pensiei femeii. Acesta și-a zidit mama la doar câteva zile după ce aceasta s-a stins din viață.

După sosirea poliției la domiciliul bărbatului, și-a recunoscut fapta fără prea multe probleme, explicând întreaga operațiune de zidire a cadavrului mamei sale în dulapul dormitorului. Locuința și conturile bărbatului de 50 de ani au fost sechestrată de oamenii legii.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.