Un cuplu de miri din India a avut parte de peripeții chiar în ziua ceremoniei. Din cauza inundațiilor de pe străzile din Kerala, cei doi au fost nevoiți să meargă la nuntă cu o oală de gătit imensă. Cuplul a plutit romantic pe străzile pline de apă ca pe canalele din Veneția.

Mirele și mireasa au pășit în oală și s-au simțit ca într-o gondolă de pe canalele Veneției. Transportul tinerilor a fost împins pe străzile pline de apă de alți doi bărbați, întregul moment fiind imortalizat de un fotograf prezent la evenimentul memorabil.

Mirii au împrumutat oala de gătit la un templu local, aceasta fiind singura lor soluție de a ajunge la ceremonia de la templu.

În urma unor ploi abundente care au acoperit străzile cu apă, cel puțin 27 de persoane și-au pierdut viața, însă mirii nu au pus problema de a amâna nunta.

Inundații și alunecări de teren în urma ploilor din India

Călătoria celor doi a fost una memorabilă, într-un final ajungând cu bine la templul unde urma să aibă loc ceremonia.

„S-a transformat într-o nuntă la care nu ne-am fi gândit”, a spus mireasa pentru un post local de știri.

Ploile abundente din India din ultimele zile au dus la inundații serioase și alunecări de teren. Mai multe orașe și sate au fost distruse de fluxul mare de apă.

So this couple from Alappuzha district in Kerala used a large cooking vessel to wade through the flood water to get to their wedding venue. Even the wedding venue was flooded, but fortunately they managed to get married without missing the muhurtham time :) pic.twitter.com/mqldzgKIkd— Shilpa (@Shilpa1308) October 18, 2021


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.