Andrea Muzii, un tânăr italian în vârstă de 21 de ani, a câștigat Campionatele mondiale de memorie. Acesta a reușit să stabilească un nou record mondial. Campionatele mondiale de memorie din acest an au avut loc în Germania.

Un tânăr italian a stabilit un nou record la Campionatele mondiale de memorie

Organizatorul competiției, Steffen Buetow, a declarat că în cadrul probei ″Numere Rapide″ ⁣, băiatul a reușit performanța de a memora un număr alcătuit din 630 de cifre într-un interval de doar cinci minute.

Dacă performanța tânărului va fi recunoscută, aceasta va fi înregistrată drept un nou record mondial.

Muzii a ocupat primul loc din 1.700 de participanți

Muzii a câștigat proba de decatlon în cadrul campionatelor MemoryXL. Tânărul a acumulat un scor record de 8.594 de puncte, clasându-se pe locul întâi din circa 1.700 de participanți la campionat.

La campionatul ce a avut loc în Torgelow, estul Germaniei, au participat tineri din cinci țări, fiind supuși la probe precum memorarea unor imagini, a unor secvențe de cuvânt sau a unor serii extinse de numere.

Citeste si:
Bilanț COVID-19, 25 august 2021. Un nou record de cazuri pentru...
Bilanț COVID-19, 25 august...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.