Un antrenor din Bulgaria în vârstă de 41 de ani a murit pe terenul de fotbal chiar înaintea începerii meciului fiind lovit de un trăsnet.

Antrenor ucis de un trăsnet chiar pe terenul de fotbal

Tragicul eveniment a avut loc duminică, în timpul unei partide de fotbal între echipele din Lessichovo și Chernogorova. La scurt timp de la începerea meciului, o furtună puternică a început

Antrenorul bulgar, Ivan Ranchev, în vârstă de 41 de ani, a decedat pe loc după ce a fost lovit de un trăsnet. Un echipaj al ambulanței s-a deplasat de urgență la fața locului, însă nu au mai putut face nimic pentru bărbat, constatându-i doar decesul.

Alți jucători loviți de trăsnet

În urma furtunii puternice și alți jucători au fost loviți de trăsnet, însă aceștia s-au ales cu răni ușoare, având nevoie doare de îngrijiri medicale, informează sott.net.

Primarul din Lessichovo, Dimitar Vrinchev, a declarat că meciul de fotbal a început la ora 18.30, iar la doar câteva minute „a început să plouă și, dintr-o dată, cerul s-a luminat”.

Retail jobs

Incidentul tragic a șocat pe toată lumea, în special jucătorii echipelor de fotbal care au fost la doar câțiva metri distanță în momentul în care antrenorul lor s-a prăbușit la pământ.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.