O femeie a făcut peste 1.000 de ore pracice de condus în 30 de ani și tot nu a reușit să își obțină permisul de conducere. Acest lucru nu este din cauza că femeia nu ar ști să conducă, doar că aceasta întotdeauna leșină înainte de a susține examenul.

A făcut peste 1.000 de ore de condus în 30 de ani și tot nu a obținut permisul

Isabelle Stedman este din Bedfordshire și a început să facă ore practice pentru condus pe când avea 17 ani. De atunci, se tot chinuie să își obțină carnetul de conducere. Toate lecțiile practice făcute până acum au costat-o pe femeie peste 10.000 de lire sterline, dar chiar și asa, încă nu a reușit să susțină examenul practic.

“Am învățat 30 de ani, dar chiar și așa când urc într-o mașină simt că nu am mai urcat niciodată în una și este terifiant”, a declarat femeia, potrivit Lad Bible.

“Sunt atât de copleșită, încât creierul meu se oprește și îmi pierd cunoștința pentru câteva secunde. Iar sensurile giratorii sunt cele mai dificile. Când îmi revin suntem pe marginea drumului, deoarece instructorul este nevoit să preia volanul”, a mai spus Isabelle.

Cea mai arzătoare dorință a femeii

Femeia a declarat că își dorește nespus de mult să obțină carnetul de conducere, “ca să îmi pot duce fiica la universitate, să îmi vizitez mai ușor familia, dar este atât de traumatizant, încât nu cred că voi reuși vreodată”.

Citeste si:
O femeie internată în Botoșani a fost nevoită să sune la 112 ca să...
O femeie internată în...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Totuși, Isabelle este foarte dezamăgită pentru că după atâta efort și atâta amar de vreme nu a reușit să susțină un examen. “Probabil ambii mei copii îl vor lua înaintea mea”, a adăugat ea.

Femeia a mai spus că după ultima dată când a picat examenul a plâns foarte mult și a avut nevoie să doarmă câteva ore bune pentru a-și reveni, deoarece era extenuată.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.