Un tânăr de 19 ani va rămâne fără două degete după ce într-o vacanță în Ibiza acesta a fost mușcat de un păianjen veninos.

Tânăr mușcat de un păianjen în Ibiza

Tânărul, originar din Țara Galilor se afla în zona San Antonio de pe insulă în vacanță. Adolescentul a fost mușcat de un păianjen pustnic maro, veninos și care poate provoca probleme grave dacă mușcătura nu este tratată de urgență.

Incidentul a avut loc în urmă cu două săptămâni, însă abia acum presa a mediatizat acest caz cutremurător, transmite The Mirror.

Îi vor fi amputate două degete

Tânărul urmează să fie operat în țara natală, după ce medicii l-au supus mai multor teste medicale pentru a înțelege din ce cauză i se umflă mâna dreaptă.

„M-am așezat pe niște trepte și am simțit ceva și m-a înțepat, dar nu m-am gândit la nimic. M-am trezit la 5 dimineața în dimineața următoare pentru că mă ardea mâna și mi se umfla. Am început să mă panichez pentru că mâinile mele deveneau din ce în ce mai mov, iar medicii mi-au spus că nu au mai văzut așa ceva”, a spus tânărul pentru presa locală.

Mușcătora acestor păianjeni provoacă probleme grave

Medicii îi vor amputa două degete, iar din al treilea îi va fi tăiat o parte.

„Milioane de oameni merg în același loc în fiecare an pentru a vedea apusul soarelui și nu li s-a întâmplat nimic înainte de mine”, a mai spus tânărul.

Mușcăturile păianjenului brun veninos au nevoie de îngrijiri medicale imediate, iar dacă nu sunt tratate, pot duce la necroze, care se pot transforma în cangrene. Aceste animale pot supraviețui până la zece luni fără apă sau mâncare.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 August 2021 - 05 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.