Cei 174 de pasageri ce se aflau la bordul aeronavei Wizz Air și care a aterizat la Iaşi, venind de la Bologna, au rămas fără bagajele de cală. Angajații au comis o încurcătură, iar bagajele pasagerilor au fost trimise la Chişinău cu un alt zbor WizzAir.

Pasagerii unui avion s-au ales fără bagajele de cală

Angajații aeroportului au comis o încurcătură care le-a dat bătăi de cap administrației, dar mai ales pasagerilor unei aeronave.

Pasagerii unui avion care venea din Bologna spre Iași au depistat după aterizare că au rămas fără bagajele de cală. Acestea au fost trimise cu un alt avion Wizz Air spre Chișinău.

Totodată, bagajele pasagerilor aflați în avionul ce se îndrepta spre Chiținău, tot dinspre Bologna, au ajuns la Iași, relatează news.ro.

Bagaje rătăcite în două aeroporturi

În cele din urmă, angajații companiei aeriene Wizz Air au inversat bagajele pasagerilor de pe cele două rute.

”Bagajele pasagerilor care urmau să călătorească la Chişinău au ajuns la Iaşi. Cel mai probabil, personalul care s-a ocupat de manipularea bagajelor le-a inversat. Compania aeriană care a operat cursa Bologna-Iaşi în data de 4.08.2021 se va asigura că toţi pasagerii care au ajuns pe Aeroportul din Iaşi (ora aterizării - 00:25) îşi vor putea recupera bagajele în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanţii aeroportului ieşean.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 August 2021 - 05 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.